Varför en rekond?

Icon
Få en gratis offert idag!

En djupare titt på bilrekond och varför din bil behöver det

Det krävs mycket arbete för att underhålla en bil . Så med oljebytningar och bromsprov och tändstiftersättare och andra typ av service som krävs, kanske du inte vill tänka på hur viktigt det är med en bilrekond. inte heller om det är värt kostnaden?

På ytan kan en bilrekond se ut som något du gör bara för att ge din bil lite extra glans. Men det finns några andra detaljer i en bilrekond som du inte borde ignorera. Din bil kommer Inte bara att se glittrande ut, utan en grundlig detaljering kommer också att ha några personliga fördelar för dig

En snygg bil kan ta dig långt

De mest uppenbara fordonsdetaljer som förarna ser fram emot är ljusa och rena bilar. Om du är den typ av person som vill ha en obefläckad, knirkande ren bil, så är en bilrekond ett måste. Men det är också bra för dem som inte är rena freaks. En bilrekondkan ta bort de envisa fläckarna och avskum som regelbunden tvätt inte kan, och skydda bilens färgbeläggning på lång sikt

01

Främjar god hälsa

Du kanske tror att din bil bara kan rymma fem passagerare, men det är inte fallet. Ditt fordon har miljoner, om inte miljarder oförsedda varelser. Oavsett om du gillar att föreställa det eller inte, blomar bakterier och allergener i bilar .

För mycket smuts, damm eller skräp i din bil gör att dessa bakterier kan cirkulera i ditt fordon. En noggrann rengöring med vakuum och sterila våtservetter tar bort dessa partiklar och dödar bakterier, och är en annan anledning till att det är viktigt att specificera din bil. Så om du får sniffar och nysar mycket kan du kännas bättre efter att ha tagit din bil för en bilrekond.

02

Öka bilens återförsäljningsvärde

Det är enklare för dig att sälja din bil om den glanser. Ett blankt och fläckfritt fordon är som en person som går in på en jobbintervju. Den som ansöker kan vara rätt tjej eller kille för jobbet, men arbetsgivaren ser inte det om arbetssökaren ser smutsig ut.

På samma sätt kommer en bil belagd med smuts, eller en interiör snört med fläckar att driva potentiella köpare bort. Ditt fordons återförsäljningsvärde kan öka med ett betydande belopp , och ett rent utseende kan driva en orolig köpare att säga ”såld!”.

 

03

Reflekterar över din professionellt

Avsnittet ovan nämnde jobbintervjuer. Tja, din arbetsgivare tittar på mer än bara ditt arbete. Förutom din klädsel, vård och övergripande uppfattning är det inte ovanligt att en blivande arbetsgivare tittar på andra saker – din bil kan vara bland dem.

Även om en bil täckt med smuts inte nödvändigtvis avskräcker en arbetsgivare från att anställa en person, kan en sådan syn syna ett något negativt intryck på deras sinne. Så tänk alltid på att någon kan ha ögonen på dig.

 

Få en gratis offert idag!

Eller ring oss på