Håll din bil ren när du har röriga barn!

Om du är en förälder som kör runt sina barn då och då, förstår du oroligheten att titta på baksätet till en mängd mysteriespill, matsmulor, leksaker och oroande inre skador. Oavsett dina egna personliga fordonsvanor kan din bil snabbt bli en het röra utan några bilregler och praxis för barnen som sitter i baksätena. Förutom dagliga resor runt staden kan vägresor vara ett ännu större besvär när det gäller att hålla din bil i gott skick. Här är några tips och tricks som hjälper dig att hålla din bil ren även genom de långa bilturerna med röriga barn.

Ingen mat regeln

En mycket enkel lösning på en smulfylld baksäte är att skapa en matregel när du sitter inne i bilen. Att förbjuda mat som ska ätas under körning kommer att avsevärt minska spill och mat från att gömma sig mellan sätessprickor. Om du bara åker med dina barn i bilen för korta resor, är detta en enkel regel att genomdriva. Det kanske inte är den mest populära regeln för en bilresa. I det här fallet kan du försöka begränsa snacksen till livsmedel som är lätta att äta.

Cupcake Liners i Cup Holders

Du känner till alla de cupcake liners som du har runt som du förmodligen aldrig kommer att använda? De är faktiskt till nytta! Ett kreativt sätt att hålla kopphållarna i din bil rena är att placera de extra cupcake-fodrarna direkt inuti dem. Detta håller inte bara insidan av kopphållarna rena, utan gör också att det rensar bort skräp som placeras i kopphållarna. Ta bara bort cupcakefodral, släng dem och byt ut dem mot nya när det behövs.

Badmatta som golvmatta

Bilgolvmattorna kan ofta ta störst skadan, oavsett om de är smutsiga skor eller spilld mat och dryck. Om du har några extra badmattor som ligger runt, försök att placera några under bilens säten. Detta skyddar inte bara bilgolvmattorna utan gör det också lätt att städa upp matrester. Du kan enkelt ta bort badmattan och skaka den över papperskorgen.

Bakom sätets papperskorg och sätesöverdrag

Ett enkelt sätt att styra papperskorgen som finns kvar i baksätet är att placera en återanvändbar papperskorg bakom endera eller båda av framsätena. Detta hjälper till med enkel rengöring och är enkel att använda även för de yngre barnen.

Om du har en bil med ljusfärgad interiör och du upptäcker mycket skada på framsätenas baksida, försök investera i en bakom sätet. Dessa skydd är bra sparkvakter och förhindrar skador från att sparka och smetas.

Vi hoppas att dessa tips och tricks hjälper dig att hålla bilen ren – även med dina röriga barn inne!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *