Hur rengör man en bil Riktiga svar, ingen hype

En sökning på google för ”Hur rengör man en bil” ger upphov till en bedövande mängd resultat.

Från det växande antalet ”YouTube bilvårdare”, (killar som pratar samtalet men aldrig har gått på promenad) till artiklar skrivna av icke-proffs som helt enkelt upprepar dålig information från andra icke-proffs.

Det är en ond cirkel som du kommer att hamna i ur ditt enkla behov och önskan att rengöra din egen bil.

Hur man rengör en bil:
Våra bästa bilrengöringshacks

Medan många tycker att spendera en halv dag på helgen att tvätta sin bil som en form av terapi, tycker de flesta att tvätta bilen är ett nödvändigt ont.

Medan de flesta är överens om att köra en ren bil är mycket roligare än att köra en smutsig bil, är verkligheten att tvätta sin bil fortfarande en ansträngning. Och ju mer ansträngning detta representerar, desto fler anledningar hittar du för att undvika rengöring av din bil.

Biltvätt:
Bilstädning hack nr 1

Ett av de bästa sätten att rengöra din bil är att köpa de produkter du behöver från ett enda kit. Inte bara kan ett kit ge överlägsna produkter utan sparar tid och pengar.

Biltorkduk:
Bilstädning hack # 2

Jag är förvånad över hur många människor som fortfarande använder badhanddukar för att torka sina bilar. Jag inser att detta är ett mycket bekvämt sätt att torka en bil, men det är också ett säkert sätt att sätta oönskade repor och nötningar i din bilfärg.

100% bomullshanddukar känns bra på huden, men är en av de viktigaste anledningarna till att din bil har det som kallas ”spindelband” -effekten. Din färg ser ut som om den har ett cirkulärt mönster av oändliga spindelbågar

Använd Meguiar’s X2000 torkhandduk:

  • Överlägsen trasa för att torka din bil
  • Så säkert som säkert kan bli
  • Mer absorberande än en bomullshandduk
  • Inget mer ludd

Vår tips: Om du bara bestämde dig för att följa en av mina bilrengöringshackar, skulle det vara detta enda förslag. Att använda badhanddukar för att torka din bil är inte bara en hemsk idé, utan ger en användarupplevelse som lägger till ytterligare arbete i dina ansträngningar.

När du väl har provat en av dessa mikrofibertorkdukar, lovar jag att du aldrig kommer tillbaka till en traditionell badhandduk! Och den extra fördelen kommer att vara slutet på den irriterande ludd du bör vara frustrerad över.

Rengöring av bilfönster
Bilrengöring hack # 3

Mycket få saker ger mer frustration för människor än att försöka rengöra bilrutor. Streckfria fönster handlar om att använda rätt produkt, rätt verktyg och rätt teknik.

Jag har en sida dedikerad till mitt hemliga hack för att helt rengöra bilrutor . På den sidan visar jag dig ett sätt att rengöra dina bilrutor på ett sätt som du aldrig har upplevt.

Om du inte jagar perfektion i hur du rengör dina bilrutor kan du hålla det enkelt med följande rekommendationer.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *